kratke vesti

Evo kako možete da smanjite apetit

Ishrana | 8. mart 2015. u 12:50h | Autor: Metro-portal.hr

Predstavljamo vam nekoliko trikova pomoću kojih ćete moći da regulišete svoju želju za hranom.

Evo kako možete da smanjite apetit
Ishrana

Pridržavate se određene dijete, ali kada ogladnite ne možete da iskontrolišete apetit i pojedete mnogo više nego što bi trebalo? Poslušajte ove savete i posledice neće biti masne naslage.


BARENI KROMPIR


Bareni krompir (u kori) bi svakako trebalo da češće bude na vašem meniju. Ovim načinom kuvanja krompira, dobićete super namirnicu, koja je istovremeno bogata nutricionističkim sastojcima i siromašna kalorijama, koja će vas duže zadržati sitim.


MASNOĆE


Masnoće ne bi trebalo da potpuno izbacite iz ishrane, jer nijedna dijeta nije dobra ukoliko neku grupu namirnica potpuno eliminiše.


Komad mesa će vas svakako više zasititi od bilo kog voća ili povrća, a uz to je i zdrava namirnica (ukoliko pripazite na način pripreme).


VEŽBANJE


Možda vam zvuči čudno, ali i vežbanje može da vam smanji apetit. Na početku će uzrokovati pojačanu glad, ali kada se dobro oznojite, ubrzaćete metabolizam i smanjiti želju za hranom.


GREJP


Ova čudesna voćka reguliše masnoće i nivoe šećera u krvi, a istraživanja su pokazala da osoba koja uz svaki obrok pojede pola grejpfruta ili popije sveže ceđeni sok prosečno izgubi 2 kg u tri meseca.


Povezane vesti

Ukupno komentara ()

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *