kratke vesti

Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Politika | 20. septembar 2021. u 09:47h | Autor: NV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je sutra u 10 sati hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će glavna tema biti dešavanja na Kosovu i Metohiji.

Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost
Politika

Kako saznajemo na stolu će biti analiza poslednjih napada na Srbe u našoj južnoj pokrajini, kao i poslednja odluka o skidanju tablica sa srpskih automobila kojom je vlast Aljbina Kurtija dovela Kosovo i Metohiju na rub novih sukoba. Takođe, raspravljaće se i o otvorenoj opstrukciji i izbegavanju Prištine da primeni Briselski i sporazum iz 2011. godine, odnosno sprovođenje ovih akata samo u delu koji odgovara Albancima. Nezvanično, očekuje se i da će se razmatrati povlačenje Beograda i svih dosadašnjih dogovora, jer njihova strana praktično nije ispunila nijednu odredbu niti obavezu. Izvori prenose da su na sutrašnju sednicu pozvani i načelnik generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović kao i šefovi svih specijalnih jedinica naših oružanih snaga.

Povezane vesti

 • PREMINUO DUŠAN DUDA IVKOVIĆ
  Hronika
  16. septembar 2021.

  PREMINUO DUŠAN DUDA IVKOVIĆ

  Jedan od najvećih košarkaških trenera svih vremena Dušan Duda Ivković preminuo je danas u Beogradu, potvrdio je Košarkaški …opširnije

Ukupno komentara ()

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *