kratke vesti

Kako nakon vakcinacije izvaditi čip iz tela? Ovo je najčuvanija tajna na internetu

Društvo | 22. maj 2021. u 19:33h | Autor: NV

Ni jedan sistem nije bez mana pa tako ni plan čipovanja stanovništva putem vakcinacije. Kada smo provalili Windows Bil Gejtsa provalićemo i vakcine. Saznali smo kako lako i sigurno možete ukloniti nanočipove iz svog tela.

Kako nakon vakcinacije izvaditi čip iz tela? Ovo je najčuvanija tajna na internetu
Društvo

Vakcinacija protiv koronavirusa još uvek nije obavezna, sada je jasno da će nevakcinisane osobe biti izložene različitim restrikcijama, što znači da će mnogi zbog poslovnih razloga i putovanja morati da prime vakcinu. To posebno brine antivaksere one koji znaju da se u vakcini nalaze nanočipovi najnovije generacije pomoću kojih će svetska elita pokušati zavladati svakom osobom na planeti. Ali kako svaka akcija rađa reakciju, alternativna stručna zajednica koja je smislila rešenje kako je moguće primiti vakcinu, ali i ukloniti nano čip koji u kombinaciji sa 5G mrežom daje neviđene mogućnosti tajnim centrima moći.


Kako izvaditi čip iz tela?


Vađenje nanočipa opasan je posao kojega je najbolje obaviti uz pomoć druge osobe. Za njega su vam potrebni samo magnet i strpljenje. 1. Raširite se i podignite ruku u koju ste primili vakcinu.

 2. Osoba koja izvodi tretman s nekoliko kružnih pokreta neka magnetom predje iznad mesta uboda na ruci. Kontinuiranim pokretom magnet treba što ravnijom putanjom po površini kože i leđa vući do anusa.

 3. Nakon nekoliko kružnih pokreta magnetom oko anusa, magnet treba naglo odmaknuti od tela, kao kod čupanja dlake, kako bi se nanočipovi izvukli kroz anus. Nakašljite se obavezno u trenutku vadjenja čipova iz tela.

 4. Budite uporni. Ako nanočipovi ne izlaze nakon više pokušaja, čučnite, a celi se postupak treba ponoviti po opisanoj proceduri.

 5. Uzviknite: Bravo.
  Ovaj postupak je bezbolan, ako se sprovede prema opisanoj proceduri.

 6. Naš tekst nema nikakvu vrednost osim satiričkog upozoravanja na sulude teorije zavere usmerene prema najvećem zdravstveno-civilizacijskom dostignuću vakcinaciji.

 7. I naša poruka na kraju glasi Vakciniši se!

Povezane vesti

Ukupno komentara ()

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *