kratke vesti

NEVEROVATNO: Nakon 18 GODINA majka je ponovo sa ćerkom koju su joj UKRALI iz PORODILIŠTA i oprašta ženi koja je to uradila!

Dom i porodica | 6. mart 2015. u 12:29h | Autor: Daily mail

Zefani Nurs je bila samo tri dana stara kada su je ukrali iz naručja majke koja je spavala. Njeni roditelji narednih 17 godina nisu gubili nadu da će im se njihova kći jednoga dana vratiti.

NEVEROVATNO: Nakon 18 GODINA majka je ponovo sa ćerkom koju su joj UKRALI iz PORODILIŠTA i oprašta ženi koja je to uradila!
Dom i porodica

Nestanak bebe je prozvan "južnoafrička Madeleine McCann" po slučaju iz 2007. kada je četvorogodišnja Madeleine McCann nestala iz kreveta na odmoru u Portugalu.

Iako zvuči neverovatno, Zefanina majka Selest zahvalna je ženi koja joj je ukrala kćerku - jer joj je pružila dobar život.

- Nema sumnje da ću se sastati sa ženom koja je prerušena u medicinsku sestru ukrala tri dana staru bebu iz mog naručja. Nesumnjivo je uradila groznu stvar, međutim, zahvaliću joj, jer je moja kćerka prelepa, i spolja i iznutra, vrlo je draga i pametna - kaže Selest za Dailymail.

Način na koji se Zefani povezala sa svojom pravom porodicom je bukvalno za film. Sve vreme, dok su roditelji tragali za njom i nadali se da će je pronaći - ona je živela samo nekoliko ulica dalje od njih u predgrađu Kejptauna. Da stvar bude još neverovatnija, roditelji u uvek imali osećaj da je ona "tu negde", blizu.


U januaru ove godine, mlađa ćerka Zefaninih bioloških roditelja, krenula je u srednju školu i počela da se druži sa nešto starijom devojkom. Roditeljima je bilo čudno zašto bi se jedna maturantkinja družila sa "klinkom", ali njihova bliskost je bila neverovatna, čak su tepale jedna drugoj i čekale posle škole.

Međutim, kad je ugledao stariju prijateljicu svoje mlađe kćerke, Zefaninom ocu je srce htelo da prepukne. Da li je to njegova davno izgubljena ćerka? Ili je u pitanju samo projekcija?

Odlučio je da je fotografiše i pokaže fotografiju supruzi, koja, kad ju je ugledala bila ubeđena da se radi o Zefani. Usledila je privatna istraga: proučavali su Fejsbuk profil prijateljice svoje mlađe ćerke, skinuli fotografije njene majke, pokazali bolničarima u bolnici gde se Selest porodila - koji su bili sigurni da je u pitanju baš ta žena koju su videli u hodniku kako nosi bebu u naručju. Otac je stvar prijavio policiji, usledilo je DNK ispitivanje koje je pokazalo da je "starija prijateljica njihove mlađe ćerke" - zapravo njihova nestala kćerka.


Izvesno je da ženu koja je ukrala Zefani čeka pakao - stanovnici ovog predgrađa su jako ljuti i ogorčeni, pogotovo što se to desilo u bolnici, međutim, njene komšije i rođaci svedoče da je bila dobra majka. U tom delu grada, gde vlada nezaposlenost, droga i prostitucija, a devojke i ne završe srednju školu jer ostanu trudne, Zefani je svetao primer.

Ona je sada na skrivenom mestu, a za mesec dana, kada napuni 18, moći će da odluči gde želi da živi. U njenoj biološkoj porodici je još troje dece koji su jako nestrpljivi i žele da što pre upoznaju svoju sestru.

Povezane vesti

Ukupno komentara ()

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *